Young Living essentiële oliën worden niet verkocht in de winkels. Daarentegen kun je ze online bestellen zodat je spullen voor je deur worden afgeleverd. Je aanmelden als lid is gratis en er zijn geen verpichtingen.Het staat je vrij om zo vaak je wilt en voor hoeveel je wilt te bestellen. Zelfs als je besluit je in te schrijven en uiteindelijk niets te bestellen gebeurt er niets. Na 12 maanden inactiviteit van je account word je automatisch uitgeschreven zonder dat je gebombardeerd wordt met e-mails. Er is GEEN verplichting.

We adviseren je om je in te schrijven als lid omdat je daarmee 24% korting ontvangt. Nogmaals er zijn geen verplichtingen!

Kies je ervoor om als ‘detailhandelsklant’ in te schrijven, dan betaal je de verkoopadviesprijs. Deze is 24% hoger dan de prijs voor leden.

Het is dus altijd voordeliger om als lid in te schrijven. Bovendien kun je, als je mijn Young Living member nummer gebruikt, ook profiteren van de voordelen die mijn team biedt:

  • gratis exclusieve online training over essentiële oliën
  • toegang tot onze besloten Facebook groep met zeer veel kennis en ervaring van andere leden
  • toegang tot de workshops die ik aanbied met flinke korting. Kijk voor een overzicht op de homepage onder het tabje ‘workshops’
  • deelname aan regelmatige incentives en loterijen die ik organiseer waarbij je leuke producten kunt winnen
  • een heleboel support en ondersteuning! Wij zijn er om je te helpen om je op een goede manier je weg te laten vinden in de wereld van de essentiële oliën. Het maakt niet uit wat je vraag is, we willen er zeker van zijn dat je een geweldige ervaring hebt met de Young Living producten.

Dus waar wacht je nog op? Inschrijven kan via deze link. Daar zit mijn member nummer al in verwerkt. Mocht deze om wat voor reden ontbreken of er staat een ander nummer, dan is dit mijn member nummer: 1404414

Hartegroet,

Saskia