Workshop Aroma Boost Paard

Huidige pagina: Home / Workshops / Workshop Aroma Boost Paard

Workshop Aroma boost Paard

Ken je dat gevoel ook?

Je wil wat doen maar je weet niet wat!

Je paard kwakkeld wat maar er is geen directe aanwijzing de dierenarts kan niets vinden hij is niet ziek maar ook niet echt lekker in zijn vel. Of je wil graag iets extra’s doen voor de weerstand want de winter met zijn ongemakken komt er weer aan. Wat kun je doen om je paard extra te wapenen. Dat beetje extra te geven waardoor hij lekkerder in zijn kan komen te zitten en een betere weerstand heeft. Wat kun je doen zodat je niet hulpeloos aan de kant staat hopend dat het deze winter goed gaat. Of gewoon omdat je je paard eens lekker wil verwennen zodat jij en je paard heerlijk van elkaar kunnen genieten en als gevolg jullie band hierdoor versterkt.

Denk dan eens aan de Easy Aroma boost Paard!

Wanneer :  deze workshop wordt meerdere keren per jaar georganiseerd kijk voor actuele data op mijn Facebook pagina Sassoe’s essentiële oliën voor mens en dier.
Waar : Nader te bepalen 
Aanvang : 13:00 tot 17:00
Deelname : €65

Wil je meedoen met deze workshop of wil je graag wat extra informatie stuur dan een mailtje onder vermelding van je:
NAW gegevens naar info@sassoe.nl
de NAAM van de WORKSHOP
en de DATUM van de workshop

Inclusief:

  • sample van een boost of balans olie naar keuze
  • Certificaat van deelname

Algemene informatie Easy Aroma Boost

Deze vernieuwde versie met een nieuwe naam 😉 bevat nieuwe inzichten en oefeningen om te zorgen dat je bewuste keuzes kunt maken aangaande deze aromatherapie behandeling.
Daarnaast zijn de essentiële oliën samenstellingen van de Aroma Balans en Boost collectie van animalEO aanwezig (Aroma Boost, Boost in a Bottle, Kitty Boost en de meer toegespitste Neuroboost, Liverboost, Uroboost, Cardioboost, Adrenobalans, Sugarbalans, Tyrobalans) en mag je deze uitproberen indien je dit wenst.
Dus ben je op zoek naar gedegen onderbouwde informatie en de nieuwste kennis aangaande deze krachtige en veilige behandeling met essentiële oliën? Zoek dan niet verder.
Essentiële oliën zijn hot, figuurlijk maar vaak ook letterlijk. Ze zijn prachtig maar ook heel erg krachtig. Daardoor dien je er met respect mee om te gaan om de gezondheid van je paard niet in gevaar te brengen. Ondeskundig gebruik en ongeschikte essentiële oliën kunnen je paard pijn doen! Een goede kwaliteit essentiële olie (voor mensen) wil nog niet zeggen dat hij dan ook geschikt is om bij dieren in te zetten! Laat je dus altijd goed voorlichten en begeleiden door een professional.

De voordelen van de Easy Aroma Boost zijn o.a.:

1 De Aroma Boost is SPECIAAL ontwikkeld voor dieren door dierenarts Melissa Shelton
2 Samengesteld met essentiële oliën die geschikt zijn voor dieren!
3 Bevordert de weerstand en zo de gezondheid
4 Heeft voordelen voor praktisch iedere aandoening
5 Bij pijn en ongemakken
6 Vermindert stress
7 Voor emotioneel welzijn en loslaten van spanningen
8 Helpt aarden
9 Ondersteunend voor alle lichaamssystemen
10 Heerlijke spa behandeling voor je paard

De workshop vindt doorgang bij minimaal 5 personen.

Saskia Soebrati

mail.

Graag tot ziens