Webinar Honden – Angst voor knallen & Essentiële oliën

Huidige pagina: Home / Webinar Honden – Angst voor knallen & Essentiële oliën

Honden,

Angst voor harde knallen en essentiële oliën.

Zo zoetjes aan gaan we weer richting het einde van het jaar en voor we het weten staat de jaarwisseling weer voor de deur.

Als alles goed gaat zal er hopelijk minder overlast zijn van harde knallen, rotjes en vuurwerk omdat er vanaf dit jaar strengere regels van kracht zijn.

Helaas is dat geen garantie dat dit ook daadwerkelijk gebeurt dus op tijd beginnen met je laten voorlichten en beginnen met maatregelen zorgt uiteindelijk voor het best mogelijke resultaat. Ik begin zelf bijvoorbeeld al eind oktober met het vernevelen van essentiële oliën.

 

Ik teken voor minder overlast, we zouden hier erg blij mee zijn want wij hebben thuis een getraumatiseerde hond als het gaat om harde knallen.

Als geen ander weten wij welke doodsangsten sommige honden uitstaan.

Zo ook onze eigen hond Franky die haar hele roedel voor haar ogen doodgeschoten zag worden en zelf zwaar gewond raakte. De littekens zijn er letterlijk want er zit nog een kogel in haar schouder gewricht. Maar ook mentaal zijn de littekens ernstig.

Ze heeft, en dat zal jullie niet verbazen, hier een trauma van opgelopen.

Harde knallen betekent voor haar letterlijk de dood en heel veel pijn.

Omdat harde knallen bij haar gelijk staan aan doodsangst beperkt het zich niet alleen tot oud en nieuw maar ook onweer en de kanon knallen van de tuinders hier in de buurt om de vogels te verjagen geven stress.

Jullie snappen dat het ons veel verdriet deed om haar in doodsangst te zien. Als ze een harde knal hoorde ging ze automatisch mank lopen…

De motivatie om haar hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen zodat ze er zo min mogelijk last van had was dus bijzonder groot.

 

En zo is het gekomen dat ik me hier heel erg in heb verdiept en specialist geworden ben op dit gebied. We doen we er alles aan om haar zo soepel mogelijk en met zo min mogelijk stress door deze situaties heen te helpen. Hierbij hebben we succes bij de knallen van de tuinders. Daar reageert ze zomers bijna niet meer op. En ook van onweer herstelt ze gelukkig inmiddels snel.

Vuurwerk blijft lastig maar ook daar zien we dat met het op tijd inzetten van de maatregelen, middelen en essentiële oliën die we inzetten, de stress tot een minimum kunnen terug brengen en dat ze zich sneller herstelt als voorheen.

 

Graag deel ik met jullie mijn ervaringen, de maatregelen, middelen en essentiële oliën die we met succes hebben ingezet om Franky tijdens deze lastige periode in het jaar door te laten komen.

Herken je jezelf en je hond en zou je graag meer willen weten over hoe je je hond zo soepel mogelijk door deze lastige tijd heen kunt helpen?

 

Doe dan mee met deze super interessante en volledige webinar over:

Honden en Angst voor harde geluiden en wat je allemaal kan doen om je hond hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen.
Deze webinar duurt gemiddeld een uur tot 1,5 uur en wordt gegeven op de volgende data:
Wanneer: Nog nader te bepalen
Waar : Thuis, achter je computer
Aanvang : 20:30
Toegang : €25,00

 

Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar info@sassoe.nl onder vermelding van je naam en adres.

 

Graag tot ziens!
Saskia

 

P.s. Heb je liever advies op maat?

Dat kan ook. Maak een afspraak door een e-mail te sturen naar info@sassoe.nl of kijk voor meer informatie en tarieven op mijn website www.sassoe.nl
#training#webinar#vuurwerk#honden#