Aanschaf, bewaren en oxidatie van essentiële oliën.

Huidige pagina: Home / Aanschaf, bewaren en oxidatie van essentiële oliën.

Webinar

Aanschaf, bewaren en oxidatie van essentiële oliën. 

 

Wanneer: 16 november 2022

Aanvang: 20:00

Deelname:€35,95

Aanmelden: info@sassoe.nl

 

In deze Webinar gaan we het hebben over het hoe, het waar en waarom van de aanschaf, bewaren en de oxidatie van essentiële oliën.

Wie met essentiële olien en dieren wil gaan werken of al werkt, krijgt onherroepelijk te maken met de aanschaf, het bewaren en de oxidatie van essentiële oliën.

Deze Webinar is in mijn ogen essentieel voor iedereen die met essentiële oliën en dieren werkt of wil gaan werken. Bij voorkeur doe je deze Webinar voordat je de basis cursus doet want iedereen wil namelijk zo snel mogelijk essentiële olien aanschaffen en er mee aan de slag. Als je ze hebt aangeschaft zal je ze ook moeten bewaren en bij het bewaren krijg je te maken met oxidatie.

Bij de aanschaf, het bewaren en de oxidatie van essentiële oliën zijn er vragen die je jezelf kunt stellen: Is een goede kwaliteit essentiële olie hetzelfde als een geschikte essentiële olie voor dieren? Waar moeten geschikte essentiële oliën voor dieren aan voldoen en wat houdt dit in? Als ik ze heb aangeschaft hoe moet ik ze dan bewaren of maakt het niet uit? Oxideren essentiële oliën? Oxideren alle essentiële oliën even snel? Kan ik voorkomen dat essentiële oliën oxideren? Als essentiële oliën niet of nauwelijks oxideren wat betekent dit dan?

Al deze dingen bepalen of je zelf in staat bent om te bepalen of een essentiële olie (nog) geschikt is voor dieren of niet. Essentiële oliën die niet (meer) geschikt zijn kunnen op zijn minst blaren veroorzaken of erger en essentiële oliën die geoxideerd zijn kunnen dermatitis veroorzaken.

Het is dus belangrijk dat je van deze informatie op de hoogte bent voordat je essentiële olien aanschaft en gaat gebruiken bij dieren!

Wil je graag meedoen?

Stuur dan een mailtje met de naam van de Webinar, de datum en je N.A.W. gegevens naar info@sassoe.nl

Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

Sassoe (Saskia Soebrati)

  • Gediplomeerd Aroma therapeut voor honden en paarden
  • Specialist Veterinaire Aromatische Medicatie voor katten, honden en paarden.
  • Persoonlijk getraind door Dierenarts Melissa Shelton (wereldwijd de expert op het  gebied van essentiële oliën en dieren)
  • Gediplomeerd Gedragstherapeut voor paarden
  • Reikimaster
  • Dierenartsassistente
  • Docent Aromatherapie Hippo Sofia Academie