Raindrop-techniek

Huidige pagina: Home / Mens en gezondheid / Raindrop-techniek

Raindrop Techniek

De Raindrop Techniek voegt kalmerende, stimulerende en ontspannende essentiële oliën samen met traditionele massage. Als deze Techniek juist wordt uitgevoerd met de therapeutische essentiële oliën die in de Raindrop Techniek kit zitten kan de massage resulteren in het uitlijnen van de energie in het lichaam, ontspanning en harmonieuze balans in ieder systeem van het lichaam.

De Raindrop Techniek is het resultaat van de combinatie van oude Lakota indianen wijsheid met de laatste onderzoeken naar de essentiële oliën. Door specifieke massage technieken te integreren met specifieke essentiële oliën heeft Young Living een ervaring gecreëerd die zorgt dat de energie makkelijker door het hele lichaam vloeit. De Raindrop techniek massage bevat 9 essentieel oliën die elkaar versterken en die worden aangebracht over de ruggengraat en op de voeten. Deze Techniek is ontwikkeld door D.Gary Young.

De Raindop Techniek wordt als ontspannend en verkwikkend ervaren. Afhankelijk van wat het lichaam nodig heeft. Een Raindrop Techniek duurt gemiddeld 50 minuten tot een uur. Afhankelijk van wat de persoon in kwestie nodig heeft. Na het aanbrengen van de essentiele olien volgt een warm compress ik blijf erbij totdat het is afgekoeld daarna geef ik iedereen de tijd die ze nodig hebben om terug te komen.

Reacties na een Raindrop vaak heerlijk ontspannen maar toch fris. De Raindrop Techniek werkt niet alleen heel mooi fysiek maar ook mentaal. De leukste ervaringen waren van mensen die al een tijd wat uitstelde en diezelfde dag nog aktie kwamen. Het ene betrof een beslissing die genomen moest worden en de ander is letterlijk diezelfde middag nog een heg gaan snoeien. Daarvoor had ze de puf niet

Wil je een Raindrop massage zelf een keer ervaren?  neem contact op met Suzanne

Suuz Massage en Bewegingstherapie.

Raindrop kit

De Raindrop Kit bestaat uit 9 essentiële oliën 1 samengestelde drager olie V6 en een massage olie Ortho- ease

–     Valor

–     Tijm

–     Oregano

–     Basilicum

–     Cipres

–     Marjolein

–     Wintergreen

–     Aroma – Siez

–    Pepermunt