Kitty Raindrop Techniek

Huidige pagina: Home / Kitty Raindrop Techniek

De Kitty Raindrop Techniek,

Om deze workshop te kunnen volgen moet je eerst de workshop essentiële oliën en katten hebben gevolgd zodat je weet hoe je veilig kunt werken met essentiële oliën en katten.

De Kitty Raindrop Techniek is ontwikkeld door Leigh Foster en heeft het, voor ze het anderen met veel succes liet gebruiken op hun katten, eerst toegepast op veel van haar rescue katten. Ondanks dat er in deze techniek essentiële oliën zitten die in de regel niet gebruikt worden bij katten, heeft deze techniek zich al dubbel en dwars bewezen waarbij dierenartsen en eigenaren prachtige gezondheidsresultaten zagen. Dierenarts Melissa Shelton heeft ook het regelmatige veilige en langdurige gebruik van de Kitty Raindrop gedocumenteerd. Hierbij controleerde ze de katten regelmatig en deed bloedonderzoek. Een van haar case studies was Cowboy. Hij kreeg een tot twee keer per dag een Kitty Raindrop 2 jaar achter elkaar….

De Kitty Raindrop heeft dezefde gezondheidsvoordelen als de gewone Raindrop. Hij is echter speciaal samengesteld en gericht op katten die nu eenmaal een speciale groep zijn tussen de dieren.