Aromatherapie voor Katten

Huidige pagina: Home / Aromatherapie voor Katten

Aroma Therapie voor katten.

Wanneer : Regelmatig op Zondagen het hele jaar door
Waar : Venhuizen
Aanvang : 13:00 tot 17:00
Deelname : €55
Korting €10 : Indien je, je tegelijkertijd aanmeld voor de workshop leer essentiële oliën zelf evalueren.

.INCLUSIEF
Certificaat
Pot (ongeveer 250 gr) Kattengrit Aroma
Sample Kittyboost essentiële olie

GEBRUIK VAN ESSENTIËLE OLIËN EN KATTEN
Dat ik essentiële oliën gebruik bij katten wil niet zeggen dat ik een vrijbriefje heb om dan maar van alles en nog wat te doen zonder er over na te denken (zelfs niet bij mijn eigen katten).
Een essentiële olie kan een prima kwaliteit hebben voor MENSEN maar dat maakt hem nog niet automatisch GESCHIKT voor dieren en al helemaal niet voor katten!
Want de kat is natuurlijk helemaal een verhaal apart, omdat een kat nou eenmaal een kat is en alles net even anders doet dan andere dieren ;-).

Essentiële oliën en katten kan wel degelijk, mits ze op de juiste wijze worden toegepast, vers zijn, voldoende verdund en de geschikte essentiële oliën worden gebruikt.

PROGRAMMA
13:00- 17:00 uur

Katten en Essentiële oliën “Yay or Nay”
Waar komt de controversie vandaan?
Criteria voor veilig gebruik van essentiële oliën en katten
De onderzoeken
De praktijk
Hoe pas je essentiële oliën veilig toe bij katten?
Verdunnen hoe en hoeveel?
Hoeveel en hoe vaak?
Kattengrit Aroma therapie
Kattengrit Aroma therapie DIY
Kitty Boost 😀
Snuffelen 😉

Ben je op zoek naar gedegen wetenschappelijk onderbouwde informatie over het veilig gebruiken van essentiële oliën en katten? Zoek niet verder en laat je voorlichten en begeleiden door een professional, met de opleidingen, kennis, ervaring en passie.

Er is maar een merk waarvan zeker is dat je ze veilig kunt inzetten bij katten en dat zijn de essentiële oliën van animalEO die ontwikkeld en speciaal geselecteerd zijn door dierenarts Melissa Shelton.

Bij alle andere merken is er eigenlijk maar een manier om hier achter te komen en dat is om ieder flesje wat je opent en al een tijdje open is zelf te checken en te testen.
Gelukkig kun je dit leren vandaar dat je €10 korting krijgt als je je tegelijkertijd aanmeld voor de workshop “leer essentiële oliën” zelf evalueren. De eerst volgende staat gepland op 24 maart .a.s
Kijk voor actuele  informatie over deze workshop bij evenementen op mijn Facebook pagina. Sassoe’s essentiële oliën voor mens en dier

Wil je meedoen met deze workshop of informatie over deze of andere workshops stuur dan een mailtje onder vermelding van je:
NAW gegevens naar info@sassoe.nl
de NAAM van de WORKSHOP
en de DATUM van de workshop

Graag tot ziens 😀

Harte Groet,
Saskia Soebrati
www.sassoe.nl
info@sassoe.nl

 

I