Aromatherapie voor Katten

Huidige pagina: Home / Aromatherapie voor Katten

Aroma Therapie voor katten.

Wanneer : Wegens Corona is deze hands on workshop tot nader orde opgeschort.

Momenteel is deze training te volgen als online webinar cursus. 

Voor eigenaren en voor therapeuten als masterclass. Kijk voor details bij de webinairs van Sassoe

 

GEBRUIK VAN ESSENTIËLE OLIËN EN KATTEN
Dat ik essentiële oliën gebruik bij katten wil niet zeggen dat ik een vrijbriefje heb om dan maar van alles en nog wat te doen zonder er over na te denken (zelfs niet bij mijn eigen katten).
Een essentiële olie kan een prima kwaliteit hebben voor MENSEN maar dat maakt hem nog niet automatisch GESCHIKT voor dieren en al helemaal niet voor katten!
Want de kat is natuurlijk helemaal een verhaal apart, omdat een kat nou eenmaal een kat is en alles net even anders doet dan andere dieren ;-).

Essentiële oliën en katten kan wel degelijk, mits ze op de juiste wijze worden toegepast, vers zijn, voldoende verdund en de geschikte essentiële oliën worden gebruikt.

PROGRAMMA
13:00- 17:00 uur

Katten en Essentiële oliën “Yay or Nay”
Waar komt de controversie vandaan?
Criteria voor veilig gebruik van essentiële oliën en katten
De onderzoeken
De praktijk
Hoe pas je essentiële oliën veilig toe bij katten?
Hoeveel en hoe vaak?
Kattengrit Aroma therapie
Kattengrit Aroma therapie DIY
Kitty Boost 😀
Snuffelen 😉

Ben je op zoek naar gedegen wetenschappelijk onderbouwde informatie over het veilig gebruiken van essentiële oliën en katten? Zoek niet verder en laat je voorlichten en begeleiden door een professional, met de opleidingen, kennis, ervaring en passie.

Er is maar een merk waarvan zeker is dat je ze veilig kunt inzetten bij katten en dat zijn de essentiële oliën van animalEO die ontwikkeld en speciaal geselecteerd zijn door dierenarts Melissa Shelton.

Bij alle andere merken is er eigenlijk maar een manier om hier achter te komen en dat is om ieder flesje wat wordt geopent te checken en te testen.

Kijk voor actuele  informatie over deze workshop bij evenementen op mijn Facebook pagina. Sassoe’s essentiële oliën voor mens en dier

Wil je meedoen met deze workshop of informatie over deze of andere workshops stuur dan een mailtje onder vermelding van je:
NAW gegevens naar info@sassoe.nl
de NAAM van de WORKSHOP
en de DATUM van de workshop

Graag tot ziens 😀

Harte Groet,
Saskia Soebrati
www.sassoe.nl
info@sassoe.nl

 

I