Werkwijze

Huidige pagina: Home / Informatie / Werkwijze

Werkwijze / Anamnese

Zodra u contact heeft opgenomen maken we een afspraak. Daarna stuur ik u een vragenformulier toe per e-mail. Dit is bedoeld om voorafgaand aan de afspraak al een aantal zaken helder te hebben.

Nadat u dit formulier ingevuld retour heeft gestuurd, kan het zijn dat ik aan de hand van uw antwoorden specifieke vragen ga maken over de klacht. Deze zullen we dan met elkaar doornemen bij de afspraak tijdens een uitgebreid gesprek.  Tenslotte voer ik een ‘aromatest’ uit. Dit gehele consult neemt zo’n anderhalf tot twee uur in beslag. Na dit consult zal ik ons gesprek verder analyseren op basis van het gesprek en eventuele filmopnamen om de oorzaak te achterhalen.

Op basis van het consult, de vragen, het gesprek, de observatie eneventueel de filmopnamen maak ik een therapie advies. U krijgt advies in het uitvoeren van deze therapie en ik zal daarna ook telefonisch contact met u opnemen om te controleren of de therapie het gewenste effect heeft. Desgewenst kan ik u voorzien van aanvullend advies.

Beroepsvereniging BCND

Ik ben aangesloten bij de BCND. Dit is een vereniging voor Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurgeneeswijzen voor Dieren. Deze hanteren specifieke criteria voor scholing en nascholing. Ieder jaar moet aan deze eisen voldaan worden om lid te kunnen blijven. www.bcnd.nl.

Ik werk volgens de algemene voorwaarde van de BCND dit en meer informatie kunt u vinden op:  https://www.bcnd.nl/images/DocumentenBCND/AlgemeneVoorwaardenBCND2016.pdf