Masterclass katten en essentiële oliën

Huidige pagina: Home / Home / Masterclass katten en essentiële oliën

.

Masterclass

Webinar cursus katten en Essentiële oliën.

Beste therapeuten,

Deze online masterclass cursus (4 maandag avonden) is alleen toegankelijk voor afgestudeerde (3 a 4 jarige opleidingen) dier professionals, studenten in het 3 en 4e jaar, natuur geneeskundig dier therapeuten en aromatherapeuten voor dieren.

Wanneer: Eerstvolgende Masterclass: 3, 10, 17 en een bonus webinar op 24 januari 2022
Waar: Thuis achter je PC 

Aanvang: 20:00 uur
Deelname: €79,95

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest maar had je geen tijd om je hierin te verdiepen, dan is dit het moment.
 
Inmiddels gebruik ik al ruim 7 jaar essentiële oliën bij katten. Dit ging echter niet van de ene op de andere dag of zonder slag of stoot.
Ik vond het idee zelfs doodeng. Ik had veel weerstand omdat ik altijd had geleerd dat essentiële oliën en katten niet samen gingen en het duurde bij mij zeker anderhalf jaar voordat ik er vol vertrouwen mee aan de slag durfde.
 
Dit vertrouwen heb ik gekregen door Melissa Shelton, ik heb theorie en praktijk lessen bij haar gevolgd (afgelopen september en oktober ben ik 3,5 week intern geweest). Zij is buiten dierenarts ook gecertificeerd Aromatherapeut en werelds absolute expert op het gebied van essentiële oliën en dieren, en in het bijzonder katten en essentiële olie. Wat haar verder bijzonder maakt is dat ze te allen tijde het dier op de eerste plaats zet (hier gaat ze erg ver in) en nooit het dier (of de kat in dit geval) in gevaar zal brengen.
 
Ik kwam er achter dat de angst bij mijzelf vooral te maken had met onvoldoende kennis, achtergrond informatie en uiteraard ervaring. Het hoe het wat het waar en waarom. Alle ins en outs, de nitty gritty.  
 
Als het misgaat heeft vooral te maken met slechte kwaliteit (dat weet iedereen wel) maar ook en vooral met ondeskundig gebruik! Maar laten we wel wezen, dat geldt niet alleen voor katten maar ook voor de andere dieren inclusief onszelf!
 
Ik ben er van overtuigd of je het er nu wel mee eens bent of niet, dat het belangrijk is dat je de achterliggende informatie en kennis hebt als therapeut.
 
Op basis hiervan kun je een gedegen mening vormen en keuze maken of je het wel of niet wil inzetten of dat je er meer over wil weten. Daarnaast is de achterliggende kennis is ook belangrijk om mensen te kunnen begeleiden die deze keuze wel hebben gemaakt. 
 
Rest me te melden dat ik graag in kleine groepen werk. Maximaal 6 personen zodat er ruimte is voor vragen en discussie. Hou om deze reden ook rekening met uitloop.
 
 
Graag tot ziens!
 
Saskia Soebrati
 

AANMELDEN?

Aanmelden kan door een MAILTJE te sturen naar info@sassoe.nl onder vermelding van je:
NAAM en ADRES gegevens inclusief mobiele nummer,
En de NAAM en Start DATUM van de online training/cursus

Na ontvangst van de betaling ontvang je een persoonlijke ZOOM-link om in te loggen.

Graag tot ziens 😀

Harte Groet,
Saskia Soebrati
www.sassoe.nl
info@sassoe.nl

Specialist katten en essentiële oliën,                                                                                              Persoonlijk getraind en begeleid door Dierenarts Melissa Shelton,  de expert op het gebied van katten, dieren en essentiële oliën.
Gediplomeerd Aroma therapeut voor honden en paarden.
Gediplomeerd Gedragstherapeut voor paarden.
Reikimaster.
Dierenartsassistente.