Easy Raindrop voor de hond

Huidige pagina: Home / Easy Raindrop voor de hond
 sdr

sdr

Easy Raindrop voor je hond

Ken je dat gevoel ook?

Je wil wat doen maar je weet niet wat!

Je hond kwakkeld wat maar er is geen directe aanwijzing de dierenarts kan niets vinden hij is niet ziek maar ook niet echt lekker in zijn vel. Of je wil graag iets extra’s doen voor de weerstand want de winter met zijn ongemakken komt er weer aan. Wat kun je doen om je hond extra te wapenen. Dat beetje extra te geven waardoor hij lekkerder in zijn vel kan komen te zitten en een betere weerstand heeft. Wat kun je doen zodat je niet hulpeloos aan de kant staat hopend dat het deze winter goed gaat. Of gewoon omdat je je hond eens lekker wil verwennen zodat jij en je hond heerlijk van elkaar kunnen genieten en als gevolg jullie band hierdoor versterkt wordt.

Denk dan eens aan de Easy Raindrop voor je hond!

Wat is de Raindrop Techniek?

De Raindrop Techniek brengt kalmerende energie gevende en verzachtende essentiële oliën samen. Deze oliën complementeren en versterken elkaar en kunnen daarnaast andere therapieën helpen boosten. De toepassingen zijn eindeloos! De Raindrop techniek is het resultaat van de laatste onderzoeken naar essentiële oliën.

De vele voordelen van de Raindrop Techniek zijn o.a.:
1 Kan stress en angst reduceren
2 Ontspant de spieren
3 Helpt spierpijn en ongemakken te verzachten na inspanning
4 Bevordert circulatie
5 Bevordert en ondersteunt het immuunsysteem
6 Voor emotioneel welzijn en loslaten van spanningen
7 Helpt het lichaam te ontgiften
8 Helpt bij de natuurlijke reactie op irritatie en verwondingen
9 Helpt de energie centra van het lichaam uit te balanceren en uit te lijnen
10 Helpt aarden
11 Ondersteunend voor alle lichaamsystemen
12 Heerlijke spa behandeling voor je paard.

Ben je op zoek naar natuurlijke oplossingen en remedies voor je hond die je zelf kunt geven en toepassen? Dan is dit een prachtige makkelijk aan te leren techniek.

Essentiele oliën werken prachtig en regelmatig gebruik zorgt voor het versterken van het immuunsysteem/ zelf herstellend vermogen van het lichaam en zo voor een gezondere hond.

Hoe leer ik de Raindrop Techniek?

Ik geef regelmatig workshops. Data zijn terug te vinden op mijn Facebook pagina die je kunt vinden door op onderstaande Facebook link te klikken of door me een mailtje te sturen. Deze workshop is ook bij je thuis of bij je honden vereniging of hondenschool op lokatie te boeken op datum en tijdstip dat het jou/jullie uitkomt mits je minimaal 6 personen hebt die mee willen doen met de workshop.

Daarnaast kan je de Raindrop techniek persoonlijk leren. Voor informatie hierover kun je contact met mij opnemen per mail.

De workshop wordt gegeven door Saskia Soebrati
Aroma therapeut voor dieren, gedragstherapeut, Reikimaster en dierenarts assistente

Graag tot ziens