De Wondere wereld van essentiële olië – Een introductie

Huidige pagina: Home / De Wondere wereld van essentiële olië – Een introductie

Algemene Introductie workshop essentiële oliën.

Aromatherapie of het werken met essentiële oliën bij mens en dier wordt steeds populairder. Het meest voor de handliggende is om alle chemische geurkaarsjes en luchtverfrissers te vervangen door het vernevelen van essentiële oliën maar daar stopt het niet, want de toepassingen zijn eindeloos. Buiten het ondersteunen van alle lichaamssystemen zijn ze ook erg goed in het zuiveren van je lichaam en de lucht, het geven van energie en het vervangen van gangbare schoonmaakmiddelen en chemische geurtjes die inmiddels niet meer weg te denken zijn uit onze huizen.

Maar wist je dat door al deze chemische verzorgings- en schoonmaakmiddelen het gemiddelde huishouden tussen de 5 à 7 keer giftiger is dan de buitenlucht?

En wist je dat deze chemische middelen via je huid en je luchtwegen je lichaam binnen gaan en zonder hulp niet worden afgevoerd omdat je lichaam deze stoffen niet herkend? Gevolg is een opstapeling van deze stoffen die voor veel problemen kunnen zorgen, waarvan onverklaarbare vermoeidheid een van de eerste signalen is.

Wil je met essentiële oliën aan de slag, dan is het raadzaam om eerst een workshop te volgen zodat je weet wat wel en niet kan en het maakt je alvast wat wegwijs in deze bijzondere wereld. Een introductie in de wondere wereld van essentiële oliën en het gebruik bij jezelf. Hoe kun je de gezondheid van jezelf op een heerlijke, natuurlijke en krachtig manier ondersteunen.

Essentiële oliën bieden een scala aan natuurlijke en erg gezonde alternatieven mits ze van de zuiverste kwaliteit zijn en op de juiste manier worden gebruikt.Tijdens de intro workshop maak je kennis met deze prachtige oliën, krijg je te horen waarom kwaliteit zo belangrijk is en hoe je van start kunt gaan.

Data van deze workshops zijn terug te vinden op mijn Facebook pagina die je kunt vinden door op onderstaande Facebook link te klikken of door me een mailtje te sturen. Deze workshop is ook bij je thuis of bij je club of vereniging op locatie te boeken op datum en tijdstip dat het jou/jullie uitkomt. De enige voorwaarde is een minimaal aantal van 6 personen die mee willen doen aan de workshop.