Aromatherapie voor honden

Huidige pagina: Home / Aromatherapie voor honden

Aromatherapie voor honden,

Aromatherapie of het werken met essentiële oliën bij mens en dier wordt steeds populairder om de gezondheid te ondersteunen. Dat is een prachtige ontwikkeling want toen ik in 2002 met mijn opleiding voor Aromatherapeut voor dieren begon wist nog bijna niemand er van af. Men dacht dat het alleen om een lekker geurtje ging maar essentiële oliën of Aromatherapie is zoveel meer dan dat ze zijn namenlijk in staat om het lichaam fysiek, emotioneel en spiritueel te ondersteunen. Inmiddels ben ik al 10 jaar therapeut en ik juich deze ontwikkeling van harte toe.

Maar hoe zit het? Hoe doe je dat? Wat zijn dat eigenlijk essentiële oliën? Wat is er mogelijk?Waar kun je het voor gebruiken? Waarvoor niet? Wel of niet voorzichtig? En ga zo maar door. Baat het niet dan schaad het niet, gaat bij essentiële oliën niet op. Dus je erin verdiepen is een must. Maar wel een hele leuke must 😀

De workshops vinden plaatst bij mij thuis in Venhuizen maar zijn ook te boeken op locatie mits je minimaal 6 personen hebt voor deze workshop.

Programma Aromatherapie voor honden 13:00- 17:00 uur
* Inleiding honden en essentiële oliën
* De verschillende manieren om essentiële olie te gebruiken
bij je hond
* Welke oliën wel en welke niet
* Verdunnen of juist niet verdunnen
* Hoeveel en hoe vaak?
* Wat te doen bij een reactie (detox) of als er juist
geen reactie is
* Preventief aan de slag met Thieves
* Essentiële olie bij een gezonde hond

Ben je op zoek naar natuurlijke oplossingen en remedies voor je hond? Die je zelf kunt geven en toepassen? Dan is dit wellicht een workshop voor jou. Ik raad aan deze workshop eerst te volgen vóór de Raindrop workshop, zodat je een beter inzicht hebt wat essentiële oliën doen en waar je op moet letten als je ze gebruikt.

Essentiële oliën werken prachtig mits je weet wat je moet doen en ze regelmatig gebruikt. Ze versterken het immuunsysteem en zelf herstellend vermogen van het lichaam en zo voor een gezondere hond.

Data zijn terug te vinden om mijn Facebook pagina die je kunt vinden door op onderstaande Facebook link te klikken of door me een mailtje te sturen. Deze workshop is ook bij je thuis,honden vereniging of hondenschool op lokatie te boeken op datum en tijdstip dat het jou/jullie uitkomt mits je minimaal 6 personen hebt die mee willen doen met de workshop.

De workshop wordt gegeven door Saskia Soebrati
Aroma therapeut voor dieren en dierenarts assistente