Easy Aromaboost voor je hond

Huidige pagina: Home / Easy Aromaboost voor je hond
 sdr

sdr

Easy Aromaboost voor je hond

Ken je dat gevoel ook?

Je wil wat doen maar je weet niet wat!

Je hond kwakkeld wat maar er is geen directe aanwijzing de dierenarts kan niets vinden hij is niet ziek maar ook niet echt lekker in zijn vel. Of je wil graag iets extra’s doen voor de weerstand want de winter met zijn ongemakken komt er weer aan. Wat kun je doen om je hond extra te wapenen. Dat beetje extra te geven waardoor hij lekkerder in zijn vel kan komen te zitten en een betere weerstand heeft. Wat kun je doen zodat je niet hulpeloos aan de kant staat hopend dat het deze winter goed gaat. Of gewoon omdat je je hond eens lekker wil verwennen zodat jij en je hond heerlijk van elkaar kunnen genieten en als gevolg jullie band hierdoor versterkt wordt.

Denk dan eens aan de Easy Aroma boost voor je hond!

Hoe leer ik de Easy Aromaboost?

Ik geef regelmatig workshops.

Data zijn terug te vinden op mijn Facebook pagina die je kunt vinden door op onderstaande Facebook link te klikken of door me een mailtje te sturen.

Easy Aroma boost voor honden bij de prachtige indoor locatie van Carolien Groenewegen van ” de Wengen” in Warmenhuizen.

Workshop Easy Aroma Boost hond
Wanneer : Nog nader te bepalen
Waar : Warmenhuizen (Noord Holland)
Aanvang : 13:00 – 17:00
Entree : €65

Inclusief:

  • Sample van een boost of balans olie naar keuze
  • Certificaat van deelname

Algemene informatie Easy Aroma Boost

Deze vernieuwde versie met een nieuwe naam 😉 bevat nieuwe inzichten en oefeningen om te zorgen dat je bewuste keuzes kunt maken aangaande deze aromatherapie behandeling.
Daarnaast zijn de essentiële oliën samenstellingen van de Aroma Balans en Boost collectie van animalEO aanwezig (Aroma Boost, Boost in a Bottle, Kitty Boost en de meer toegespitste Neuroboost, Liverboost, Uroboost, Cardioboost, Adrenobalans, Sugarbalans, Tyrobalans) en mag je deze uitproberen of aanschaffen indien je dit wenst. Dus ben je op zoek naar gedegen onderbouwde informatie en de nieuwste kennis aangaande deze krachtige en veilige behandeling met essentiële oliën? Zoek dan niet verder.

Essentiële oliën zijn hot, figuurlijk maar vaak ook letterlijk. Ze zijn prachtig maar ook heel erg krachtig. Daardoor dien je er met respect mee om te gaan om de gezondheid van je hond niet in gevaar te brengen. Ondeskundig gebruik en ongeschikte essentiële oliën kunnen je hond pijn doen! Een goede kwaliteit essentiële olie (voor mensen) wil nog niet zeggen dat hij dan ook geschikt is om bij dieren in te zetten! Laat je dus altijd goed voorlichten en begeleiden door een professional.

 

De voordelen van de Easy Aroma Boost zijn o.a.:

1 Deze behandeling is SPECIAAL ontwikkeld voor dieren door dierenarts Melissa Shelton!
2 Samengesteld met essentiële oliën die geschikt en veilig zijn voor dieren!
3 Bevordert de weerstand en zo de gezondheid
4 Heeft voordelen voor praktisch iedere aandoening
5 Bij pijn en ongemakken
6 Vermindert stress
7 Voor emotioneel welzijn en loslaten van spanningen
8 Helpt aarden
9 Ondersteunend voor alle lichaamssystemen
10 Heerlijke spa behandeling voor je hond

De workshop vindt doorgang bij minimaal 5 personen.

Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden bij minimaal 7 personen. Voor meer informatie stuur een mail naar info@sassoe.nl

Saskia Soebrati

www.sassoe.nl

Graag tot ziens